Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 1., hétfő, Tünde napja
HÍR TV – Troll:A meggyilkolt fiatalok szót sem érdemeltek

Címke: globalizmus

12 cikk 1/2 oldal

A legaljasabb támadófegyver

Az áruló elrohasztja a nemzet lelkét, titokban dolgozik, alattomban aláássa a nemzet pillé­reit.

A járvány legyűrte a globalizmust

A járvány érdekes megvilágításba helyezte azt a liberális, globalista elképzelést, mely szerint a világ dolgait a XXI. században már nemzetek feletti, szupranacionális intézményekkel kell intézni.

Vészjelzés

Az előrelátóbb gondolkodók nagyon régóta mondogatják, hogy a világ erőforrásait fék nélkül kiszipolyozó gazdálkodást nem lehet fenntartani, mert előbb-utóbb tragédiához vezet.

Fukuyama és Soros vesztésre áll

Ma már szinte nem is híres, hanem inkább hírhedt gondolatnak számít Francis Fukuyama harminc évvel ezelőtti tétele a liberális demokráciák végső győzelméről.

Philippe Lamberts kifakadása

Amit Philippe Lamberts és társai, zöldek, szocialisták, liberálisok és globalisták mondanak, tesznek, az nem más, mint tömeges öngyilkosság. Európa öngyilkossága.

A bal-jobb skála politikailag megszűnt

A közép- és kelet-európai országoknak minden hagyományukat és identitásukat úgy kellene feladniuk, hogy még gazdaságilag is kiszolgáltatottá válhatnak a globális erők előtt.

Merkel a globalizmus előnyeiről győzködte az amerikai egyetem diákjait

A közönyösség falának ledöntésére és az elszigetelődés politikájának elutasítására bíztatta a Harvard végzős diákjait Angela Merkel német kancellár az amerikai elitegyetem diplomaosztóján elmondott beszédében, a massachusettsi Cambridge-ben.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …