Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: határon túli magyarok

31 cikk 1/4 oldal

Jó, hogy elcsatolták Székelyföldet!

Egy, a Magyar Nemzetben megjelent írásra Gyáni Gábor válaszcikket küldött, ugyanakkor a válaszától függetlenül a témakörben Pataki Tamás munkatársunk is publicisztikát írt. Alább mindkét írást közöljük.

Toroczkai feljelenti az Indexet

A folyamatos magyarellenes uszítás leleplezi az egész balliberális propagandagépezetet. Valódi énjük a magyarok gyűlölete, a magyar nemzet elleni gyűlöletkeltés pedig bűncselekmény – fogalmazott Toroczkai.

Számolnak a magyar voksokkal

Klaus Johannis román államfő, a november 24-i elnökválasztás második fordulójának nagy esélyese sajtótájékoztatóján azt mondta, számít a romániai magyarok szavazatára.

Több százezer diák látogatott a határon túli magyarokhoz

A kormány elkötelezett a magyar ifjúsági közösségek összefogásában, építésében, célja a Kárpát-medencei oktatási tér megteremtése – jelentette ki Sölch Gellért, az Emmi helyettes államtitkára.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …