Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma napja
HÍR TV – Publi Café:Donáth Anna magyar BLM-ről elmélkedett.

Címke: hazatérés

28 cikk 1/3 oldal

Az új otthon

Bizony szegény Greta Thunberg is hirtelen eltűnt a világ legfontosabb emberei közül.

Több mint 55 ezer lengyel tért haza egy akció keretében

Több mint ötvenöt ezer lengyel tért haza a LOT lengyel állami légitársaság vasárnap véget érő hazaszállító akciójában – közölte a lengyel külügyi tárca. A repülőgépeket ezentúl a kínai védőeszköz szállítására használják fel.

Mintegy 11 ezer ukrán tért haza egy nap alatt

Az elmúlt 24 órában csaknem 11 ezren tértek haza Ukrajnába, közülük mintegy 5200-an érkeztek gyalogosan a határátkelőkhöz – számolt be vasárnap közleményben az ukrán állami határőrszolgálat.

Elsődleges prioritás a magyarok hazajuttatása

Ahogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, ez idáig 5500 honfitársunkat tudtuk hazaszállítani – emlékeztetett Kiss Róbert rendőr alezredes.

Konvojban indulnak haza a magyarok Tirolból

A magyarok egy részét a már itthonról kiérkezett autóbuszokkal szállítják haza. A konvoj útját csak nehezíti, hogy ma hajnalban intenzív havazás kezdődött Tirolban, ami jelenleg is tart.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …