Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 24., péntek, Timót napja

Címke: Kásler Miklós

161 cikk 1/17 oldal

Átadták a Pro Cultura-díjakat

Kásler Miklós hangsúlyozta: a magyarság ezen a napon emlékezik a kultúra nemzetmegtartó erejére; napjaink kihívása pedig biztosítani a magyar kultúrán belül a sokszínűséget és ezzel együtt az arányosságot.

Újabb forrás jut a modern gyógyításra

A változásokat már a betegek is észrevehetik, például abban, hogy egyre több beavatkozás után otthonukban gyógyulhatnak és új, korszerű gyógyszerek érhetők el.

Megkezdődik az egészségügyi ellátás átalakítása

A kormány célja az egészségügyi ellátórendszer átalakítása a XXI. század színvonalán, ezért 17,5 milliárd forintot fordít a fekvőbeteg- és 15,7 milliárd forintot a járóbeteg ellátásra – jelentette be Kásler Miklós.

Kezdetét veszi az egészségügy reformja

Az egészségügy finanszírozásának reformja és az ellátás minőségének javítása is szerepel a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent határozatban.

Átadták az onkológiai intézet megújult osztályát

Kásler Miklós elmondta, az Országos Onkológiai Intézet a magyar kórházak közül az egyetlen, amely – európai akkreditációval megerősítve – a kontinens legjobb tizennyolc ellátóhelye közé tartozik.
161 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …