Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 18., szerda, Diána napja

Címke: keresztény

121 cikk 1/13 oldal

A keresztény szabadság modellje

Orbán Viktor erősen filozofikus tusnádfürdői beszédében többek között arra kereste a választ, hogy vajon a liberálisok miért gyűlölnek minket, a keresztény kultúrát és szabadságot hirdetőket.

Talán elindulhat Európa reneszánsza

Felcsillant a változás lehetősége az Európai Bizottság politikájában, leszámolás az MSZP-ben és szabadlábon az olaszliszkai lincselés egyik elítéltje. Többek között ezeket a témákat feszegették az eheti Civil körben, a Hír TV-n.

Rossz a sajtónk: mi ezzel a baj?

Magyarország, a magyarok, a magyar kultúra csak akkor érdekes a hatalmas erők által mozgatott nemzetközi médiának, ha abból politikai hasznot húznak.

A Szentlélek eljövetelét ünnepeljük

A pünkösd – húsvét és karácsony után – a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, amelynek neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

Akcióba lendültek a keresztények

Két máltai katolikus szervezet felszólítja a híveket, hogy bizonyos alapelveket tartsanak tiszteletben az európai uniós választás alkalmával.
121 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.