Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 17., szombat, Jácint napja

Címke: merkel

517 cikk 1/52 oldal

Merkel felújítaná a Sophia-műveletet

A Sophia ugyan ma is létező misszió a Földközi-tengeren, ám az Európai Unió márciusban az egyetértés hiánya miatt felfüggesztette az embercsempész-hálózatok felderítését végző hajók járőrözését.

Bevándorláspártiak büntetnék hazánkat

A magyar kormány a Juncker-bizottság utolsó bevándorláspárti kísérleteként értékelte, hogy a testület az Európai Unió Bíróságánál indított eljárást a Stop, Soros! törvénycsomag ügyében.

Európa új vezetője

Von der Leyen győzött. Merkel 65. születésnapján. A győzelem szoros volt, és a kancellár, szemben a pár évvel ezelőtti erőviszonyokkal, már nem tudta érdemben befolyásolni az eseményeket.

Annegret Kramp-Karrenbauer lesz az új német védelmi miniszter

Meglepetésre a kormányzó Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke, Annegret Kramp-Karrenbauer lesz az új német védelmi miniszter, miután Ursula von der Leyen szerdán távozik a tárca éléről – erősítette meg a dpa német hírügynökség értesülését kedd este Thomas Strobl, a kormányzó Kereszténydemokrata Unió (CDU) helyettes alelnöke.

Merkel, a semmi kancellárja

A kancellár asszony nagy hirtelen arra is rádöbbent, hogy „Wir schaffen das”, pedig nem sokkal azelőtt még azt mondta egy libanoni kislánynak, hogy Németország nem tud mindenkit befogadni.

Merkel remegés nélkül végigülte a himnuszokat

Ülve hallgatta végig a himnuszokat tegnap Angela Merkel német kancellár a dán miniszterelnök fogadásakor. Mette Fredriksen ugyancsak leült vendéglátója mellé.

Találgatások Merkel betegségével kapcsolatban

Minapi remegésével kapcsolatban biztosat senki sem tud, viszont nem túlzás azt állítani, hogy az egész világ aggódik a német kancellár egészségi állapota miatt.
517 cikk 1/52 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.