Keresés
Magyar Nemzet
2021. július 31., szombat, Oszkár napja
HÍR TV - Európai híradóA profi lehallgatásnak nem marad nyoma.

Címke: nemváltás

18 cikk 1/2 oldal

A szivárványhegyeken túl

Nagy kérdés, hogy ez a mai, új szemlélet mégis hova fog vezetni a tudomány határtalan lehetőségeinek a birtokában.

Spanyolországban már tizennégy évesen nemet válthatnak a fiatalok

Rómában tárgyalt Mario Draghi olasz miniszterelnök Ursula von der Leyennel; rekordmennyiségű kábítószert vásároltak a franciák a járvány alatt. Börtönbüntetést kapott Belgiumban a hamis PCR teszttel utazó turista; már tizennégy évesen nemet válthatnak a fiatalok Spanyolországban.

Pozitív megkülönböztetésben részesítené az olasz baloldal a bevándorlókat

Olaszországban a kijárási tilalom első számú áldozatai a gyermekek; transznemű sportolókat támogató amerikai dokumentumfilmet mutattak be. Eric Zemmour emberkísérlethez hasonlította a transznemű gyermekek nemváltását; Olaszországban anyagi támogatásra számíthatnak a bevándorlókat fogadó iskolák.

Az Amerikai Orvosi Szövetség támogatja a kiskorúak nemváltását

A cannabis legális házi termelését indítványozza az olasz baloldal; megöltek két spanyol újságírót egy Burkina Fasó-i támadásban. Kormányválsághoz vezethet a finn költségvetés ügye; az amerikai orvosok kiállnak a kiskorúak nemváltása mellett.

A fiatal nő, aki megbánta a nemváltását

Már 16 éves korában pubertásblokkoló gyógyszereket kezdett el szedni, végül később a melleit is eltávolíttatta a fiatal nő, mert férfi akart lenni.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége