Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: nyugat

106 cikk 1/11 oldal

A Nyugat alámerülése

A muszlimok lenézik a „gyaur kutyákat”, a hitevesztett, hajdani keresztényeket, akik valaha a könyv népei voltak, de mára lényük kiürült, pénzimádó, liberális semmik lettek.

Mérgez a brüsszeli kettős mérce

Amikor Magyarország helyéről, jövőjéről, európai érdekérvényesítési stratégiáiról gondolkodunk, tudnunk kell azt, hogy mi a most folyó szellemi küzdelem lényege.

A migránsválsággal a Kelet Nyugatra jött

— Európa ma egy migrációs válságot él át, ennek következtében az orien­talisztika stratégiai jelentőségű tudománnyá lépett elő — fogalmazott Orbán Viktor Piliscsabán tegnap.

Kék madár

Az ENSZ is méri az egyes országok boldogságszintjét. Nem tudjuk, mi az, de azért mérjük.

Gyöngyösi a Nyugat cionista propagandájáról beszélt

Közel két évvel a zsidók listázását szorgalmazó parlamenti felszólalása után Gyöngyösi Márton egy másik nyilvános beszédében is antiszemita kijelentéseket tett – írta meg az Origó.

Kilakoltatás az eszme jegyében

Pontosan így lakoltatták ki, internálták, zárták táborba, vitték Szibériába vagy Recskre vagy a Hortobágyra a nagyszüleinket, csak akkor nem a migránsokat rakták a házaikba, hanem a párttitkárt.
106 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.