Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 16., vasárnap, Julianna, Lilla napja

Címke: nyugat

36 cikk 1/4 oldal

Nyugtalanság a nyugattalanság miatt

Pénteken kezdődik Németországban a müncheni biztonságpolitikai fórum, ahol több mint negyven ország vezetője, külügyminisztere és a védelmi szektorok vezetői találkoznak.

Gyér a nyugat-európai érdeklődés a magyar méz iránt

Gyér érdeklődés mutatkozik a magyar méz iránt a külföldi vevők körében, így a felvásárlás gyakorlatilag szünetel – nyilatkozta Fazekas Gyula, a Magyar Mézkereskedők és Mézcsomagolók Egyesületének elnöke a Világgazdaságnak.

Francia lap: SOS Nyugati Keresztények

A nyugati keresztények nem egy külső, őket elpusztítani akaró, felfegyverzett erő miatt vannak veszélyben, hanem egy belső összeomlásnak köszönhetően, amit nagyon nehéz megállítani.

Európa erős építőköve a kereszténydemokrácia

Mély válságba került a kereszténydemokrácia Európa nyugati felében, ahol tabutéma lett a kontinensünk kultúráját megalapozó értékekről beszélni Anthony Malcolm Daniels szerint.

A déli határ Európa utolsó védvonala

Magyarország készül a békés karácsonyra, a boldog új esztendőre. De a déli határaink közelében százezernyi életerős, harcedzett, dühös férfi gyülekezik.

Szánthó Miklós: Mi a jó nekünk?

Kiderült, hogy mire odaértünk a Nyugat kapujához, és ki is nyitották előttünk, már nem volt meg az a kincs, amire vágytunk, „a kincs, amiért porig égtünk”.

Nyugaton új szegregáció épül

A haladóknak valakiket mindig ki kell tessékelniük az „emberek” címszó alól. Korábban ezek a feketék voltak, ma a keresztények és a konzervatívok azok.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …