Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 3., péntek, Buda, Richárd napja
HÍR TV - Publi Café:Áriázásba kezdtek a liberálisok

Címke: nyugat

40 cikk 1/4 oldal

135 éve született Kosztolányi Dezső

A modern magyar polgári irodalomnak talán leginkább lélek-központú szerzője, a XX. század első felének vitathatatlanul egyik legnagyobb magyar írója Kosztolányi Dezső.

Elkerülhetik a Nyugat hanyatlását a V4-ek

A V4-ek egy alternatív Európai Unió létrehozására törekedhetnek, amely nem pusztán gazdasági és adminisztratív megfontolásokon alapulna.

Nyugtalanság a nyugattalanság miatt

Pénteken kezdődik Németországban a müncheni biztonságpolitikai fórum, ahol több mint negyven ország vezetője, külügyminisztere és a védelmi szektorok vezetői találkoznak.

Gyér a nyugat-európai érdeklődés a magyar méz iránt

Gyér érdeklődés mutatkozik a magyar méz iránt a külföldi vevők körében, így a felvásárlás gyakorlatilag szünetel – nyilatkozta Fazekas Gyula, a Magyar Mézkereskedők és Mézcsomagolók Egyesületének elnöke a Világgazdaságnak.

Francia lap: SOS Nyugati Keresztények

A nyugati keresztények nem egy külső, őket elpusztítani akaró, felfegyverzett erő miatt vannak veszélyben, hanem egy belső összeomlásnak köszönhetően, amit nagyon nehéz megállítani.

Európa erős építőköve a kereszténydemokrácia

Mély válságba került a kereszténydemokrácia Európa nyugati felében, ahol tabutéma lett a kontinensünk kultúráját megalapozó értékekről beszélni Anthony Malcolm Daniels szerint.

A déli határ Európa utolsó védvonala

Magyarország készül a békés karácsonyra, a boldog új esztendőre. De a déli határaink közelében százezernyi életerős, harcedzett, dühös férfi gyülekezik.
40 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …