Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: nyugat

122 cikk 1/13 oldal

Álom idehaza a részmunkaidős állás

Miközben idehaza egyre több szó esik az úgynevezett atipikus foglalkoztatási formák elterjedésének fontosságáról, Európa számos államában inkább szabadulnának a dolgozók a részmunkaidőtől.

Rétvári Bence: A nemzeti karaktert kell megerősíteni

Sokan, akik liberális gondolkodásúak, a haladást tévesen összekeverik a másolással és úgy vélik, az jelenti egy ország számára az előrelépést, ha a tőlünk nyugatra lévő példákat egy az egyben lemásoljuk.

Öncenzúra jellemzi a Nyugatot

A nyugati demokráciákban egyfajta politikai korrektség és öncenzúra figyelhető meg. Nem lehet beszélni a keresztény értékekről — véli Timo Soini, Finnország előző külügyminisztere.

A Nyugat felelőssége és Hitler bűnei

Nincs veszélyesebb és ártalmasabb, mint „a megbékélés politikája”, ha azt csak az egyik érintett fél áhítja, a másik pedig kihasználja.

Lukasenka lezárna egy rossz szakaszt

Új fejezetet kívánunk nyitni az Egyesült Államokhoz fűződő kapcsolatokban – közölte a fehérorosz államfő John Bolton amerikai nemzetbiztonsági főtanácsadó minszki látogatása alkalmából.

A kancellár hálás nekünk a határnyitásért

A magyar–osztrák határon 1989. augusztus 19-én tartott rendezvény alkalmából „megnyitottak egy határkaput, és 700 ember az egykori NDK-ból megragadta a lehetőséget arra, hogy elmeneküljön Nyugatra”.

A bal-jobb skála politikailag megszűnt

A közép- és kelet-európai országoknak minden hagyományukat és identitásukat úgy kellene feladniuk, hogy még gazdaságilag is kiszolgáltatottá válhatnak a globális erők előtt.

Nyugati szívóhatás, szellemi gyarmatosítás

Az agyelszívás nemcsak a harmadik világ sorsát pecsételi meg. Kelet-Európa is hatalmas veszélyben van. Magyarország is ki van téve a nyugati csábításnak.
122 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.