Keresés
Magyar Nemzet
2020. szeptember 28., hétfő, Vencel napja
HÍR TV – BAYER SHOW:A baloldalon semminek nincs következménye

Címke: Szent Efrém Férfikar

9 cikk 1/1 oldal

Kelet világossága, énekelt imádságok

Az immár kilencedik Orientale lumen – Kelet világossága sorozat nyitóeseményén többek között görög, arámi, ukrán, arab, szárd, örmény, szír, ruszin és magyar imákat adnak elő.

Férfikar, suhogó angyalszárnyak között

A Bubnó Tamás vezette Szent Efrém Férfikar Wings című lemeze föld körüli és időutazás a szakrális zenében. Hallhatunk többek közt afrikai gospelt, szardíniai altatót és átdolgozott ukrán népdalt.

Pénteken kezdődik a Nemzetközi Bartók Szeminárium és Fesztivál

Pénteken kezdődik a Nemzetközi Bartók Szeminárium és Fesztivál; a Filharmónia Magyarország szervezésében megvalósuló rendezvény keretében július 21-ig több koncerttel is várják a közönséget. A szombathelyi fesztiválhoz az idén Kőszeg és Sárvár is csatlakozik programokkal.

Halleluja a villamoson

A Budapesti Énekes Iskola művészeti vezetője, Nyíregyházán görögkatolikus kántorok képzését vezeti. Bubnó Tamás szerint a zene – minden vallásban – a földet köti össze az éggel.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …