Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 27., csütörtök, László napja

Címke: V4-ek

259 cikk 1/26 oldal

EU-posztot akarnak a V4-ek

Ma rendkívüli csúcstalálkozón egyeztetnek Budapesten a visegrádi országcsoport kormányfői – erősítette meg a Magyar Nemzetnek a tegnapi cseh lapértesülést egy magyar kormányforrás.

Kijevi panoráma a visegrádi négyek államaival

Ukrajna egyre inkább részévé válik az EU-s és visegrádi gazdasági szférának. Ennek ékes bizonyítéka, hogy idén már nem Oroszország, hanem Lengyelország importálja a legtöbb ukrán terméket.

Erődemonstráció

Magyarország az utóbbi években a nagyságán és gazdasági erején túlmutató tényezővé vált az európai politika színpadán, aminek egyértelmű oka a 2015-ös migrációs válságra adott válasza.

Pellergini: Le kell számolni az EU kelet-nyugati megosztottságával

Európa virágzó és biztonságos jövője érdekében az Európai Unió tagállamainak egységére kell törekedni, le kell számolni a kelet-nyugati megosztottsággal – jelentette ki Peter Pellegrini szlovák kormányfő Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésének Európa jövőjéről szóló vitája során kedden.
259 cikk 1/26 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.