Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 18., szerda, Diána napja

Címke: V4-ek

285 cikk 1/29 oldal

Klímavédelmi rangsorban az országok

A 140 ország listájának a végén a legszegényebb, sokszor államisággal sem igen rendelkező országok találhatók, a 140. például Szomália.

V4: Ne csökkentsék az európai uniós támogatásokat!

A V4-országok európai ügyekért felelős parlamenti bizottságainak képviselői elfogadhatatlannak nevezték az uniós források következő hétéves költségvetési ciklusra tervezett 20 százalékos csökkentését.

Újabb totális rendszer fenyeget

Érdekes párhuzamot lehet vonni a polgárháborús Amerika és a jelen Európája között. Az északi államok egy olyan föderációba kényszerítették bele a déli államokat, amely önállóságuktól fosztotta meg őket.

Ujhelyi haragszik

Ursula von der Leyen még nem tudja – honnan is tudhatná –, hogy nyilatkozatai előtt egyeztetnie kell Ujhelyi Istvánnal, ellenkező esetben magára haragítja a szocialista EP-képviselőt.
285 cikk 1/29 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.