Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: választások

690 cikk 1/69 oldal

Bomlasztják Putyin imázsát

Oroszország, illetve Moszkva méretéhez viszonyítva sem a legutóbbi, sem pedig a július 20-i tüntetést sem lehet túl jelentősnek mondani, még a húszezer fős részvétellel sem.

Időt akar nyerni a koszovói vezetés

Szerbia és Koszovó között 2013-ban megkezdődött a kapcsolatok normalizálását célzó párbeszéd, a viszony azonban az utóbbi egy évben elmérgesedett és a párbeszéd is szünetel.

Megkoronázhatja karrierjét a japán kormányfő

Felsőházi választásokat tartanak ma Japánban, amelynek tétje, hogy az Abe Sindzó mögött álló kormánykoalíciónak sikerül-e megtartania a kétharmados többségét.

Mélypontok

A mai Európában hiányzik a morál és a szellemi vezetés. A mai európai vezetők zöme pár év múlva már nem lesz a helyén, kérdés, milyen új vezetés jön, és milyen stratégiai célokkal.

Baloldali kísérlet

Dánia ismerte fel, hogy a baloldali politizálás nem követeli meg automatikusan a jobboldali eszmék letagadását, az azoktól való elfordulást, hiszen nem 1935 van.
690 cikk 1/69 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.