Máris megkapták az áprilisi biztonsági javításokat a csúcsmobilok

A mobiltelefon több szériájához is megérkeztek az április javítások, korábban, mint a Google Pixel készülékekre – írja az Origo.

Forrás: Origo2021. 04. 01. 14:51
null
A telefonon megkeresett azt hiszi, egy kutatásban segít, valójában egy erőszakos kampány áldozata. Fotó: John G. Mabanglo Forrás: MTI/EPA/John G. Mabanglo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a Google Pixel okostelefonjaira még nem érkeztek meg az áprilisi biztonsági javítások, kisebb meglepetésre a Samsung csúcsmodelljei közül több készülékre már március végén befutott ez a csomag.

Megkapta OTA frissítés formájában az áprilisi biztonsági javításokat például a Samsung Galaxy Z Fold 2, a teljes Galaxy S21 széria és a Galaxy Note 10 sorozat is.

A Galaxy S21 széria a szokásosnál most jóval nagyobb frissítést kapott. Az 1 GB-os csomag ugyanis a teljesítményt és a kamerákat is még tovább javította, többek között a portrémód is fejlődött, és már a fő kamerát is támogatja.

Hamarosan minden felhasználó megkapja a biztonsági frissítéseket (A képen az új Galaxy Z Flip okostelefont próbálja ki egy érdeklõdõ a Samsung Electronics Galaxy termékcsaládjának újdonságait bemutató rendezvényen San Franciscóban 2020. február 11-én)
Fotó: MTI/EPA/John G. Mabanglo

Feltehetően a következő hetekben mindenkihez eljutnak ezek a frissítések, amelyek természetesen most is több hullámban válnak majd elérhetővé.

A most érkező áprilisi biztonsági javításokról szóló eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.