Megtartja a 108 megapixeles kamerát a dél-koreai csúcsmobil

Egyre jobban körvonalazódik, hogy milyen hardverekkel érkezik a Samsung Galaxy S21 Ultra .

Forrás: origo.hu2020. 10. 30. 15:45
csúcsmobil
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kiszivárgott dizájntervekből már tudjuk, hogy szemben a lapos kijelzős Galaxy S21 és Galaxy S21+ modellekkel, a Galaxy S21 Ultra nevű csúcsmobil megtartja a lekerekített szélű képernyőt. A Samsung már januárban bemutathatja a legújabb csúcsmobil verzióit, és a szivárgásoknak köszönhetően egyre jobban körvonalazódik, hogy ezek mit tudnak majd.

A Galaxy S21 Ultráról azt beszélik, hogy a képernyője egy picit összemegy, 6,8 hüvelykes lesz, de már 144 Hz-es képfrissítést tud majd. Megtartja a készülék a Samsung 108 megapixeles fő kameráját és a 40 megapixeles szelfikamerát is.

A hátlapra összesen négy kamera kerülhet. A Snapdragon 875 chip helyett Exynos 2100 lapkát használ majd a Samsung, ami ezúttal remélhetőleg nem lesz teljesítményben és üzemidőben hátrányban.

Az akkumulátor 5000 mAh-s kapacitással rendelkezik majd, és ugyanolyan gyorsan lesz tölthető, mint a jelenlegi Samsung csúcsmodellek. Az Android 11 és a One UI 3.0 sem hoznak újdonságot a meglévő szériákhoz képest. Vagyis a Galaxy S21 Ultra nem hoz forradalmi újdonságokat, inkább tovább csiszolja a Samsung elképzeléseit.

 

Sokféle határt dönget a Samsung legújabb csúcsmobilja

A Samsung bemutatta a kihajtható kategória meghatározó újdonságát, az új Samsung Galaxy Z Fold2 okostelefont. A kifinomult megoldásokkal és egyedi innovációkkal érkező okostelefon elegáns megoldás a legújabb csúcstechnológiát kereső felhasználóknak.

Nagyobb lett a fedlapi kijelző, hatalmasra nőtt a főképernyő.

A Galaxy Z Fold2 esetében mindenféle szempontból meghatározó a merész formavilág, amely továbbfejlesztett mérnöki megoldásokkal párosul.

A 6,2 colos Infinity-O kijelzős fedlapi kijelző teljes értékű felületként használható, így a felhasználók ellenőrizhetik az e-mailjeiket, használhatják a navigációt vagy akár rövidebb videókat is megnézhetnek anélkül, hogy kihajtanák a készüléket.

A kihajtva 7,6 colos főképernyőn a minimálisra csökkentett káváknak, a kijelzőbe belesimuló előlapi kamerának és a 120 Hz adaptív frissítési rátának köszönhetően különleges élményt jelent a különböző tartalmak közötti böngészés vagy a játék. Sztereóeffektek és a dual hangszórók tiszta hanggal teszik teljessé a zenehallgatást.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.