Az OTP megszüntette a sárgacsekk-befizetési lehetőséget fiókjaiban

Forrás: MTI2019. 04. 01. 19:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszűnt a készpénz-átutalási megbízások (úgynevezett sárga csekkek) befizetési lehetősége az OTP Bank fiókjaiban április 1-jével – tette közzé a hitelintézet hétfőn, a Facebook-oldalán.

Az OTP azt javasolja, akiknek internetbanki hozzáférésük van, utaljanak azon keresztül, vagy állítsanak be csoportos beszedési megbízást, így sorban állás nélkül, gyorsan, egyszerűen és biztonságosan, a nap 24 órájában kiegyenlíthetik tartozásukat.

A személyes ügyintézést előnyben részesítőknek más intézményekben – például a postákon – is lehetőségük van a sárga csekkek befizetésére. Ha valaki továbbra is az OTP fiókjában szeretné befizetni tartozásait, továbbra is megteheti, de a feladóvevényt áprilistól nem tudják érvényesíteni, helyette pénztárbizonylattal igazolják a befizetést – tájékoztatott a bank.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.