Hol tájékozódhatunk az NKFI Alapból finanszírozott projektekről?

Forrás: vali.ifka.hu2020. 04. 21. 11:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hol található pontos tájékoztatás jelen helyzetben az NKFI Alapból finanszírozott projektek kezeléséről?

Az NKFI Hivatal honlapján 2020.03.18-től elérhető az alábbi tájékoztatás az NKFI Alapból finanszírozott projektekre vonatkozóan, amely kitér az elszámolásokkal kapcsolatos módosult technikai információkra és a helyszíni ellenőrzés felfüggesztésére. A teljes közlemény az alábbi linken érhető el, „Tájékoztató az új típusú koronavírus járvánnyal összefüggésben a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból támogatott projektek elszámolási szabályairól és a helyszíni ellenőrzések felfüggesztéséről” címmel.

A tájékoztató kitér:

  • A koronavírus járvány következtében meghiúsult utazások, rendezvények, egyéb események költségeinek elszámolására
  • A beszámolókhoz és szerződésmódosítási kérelmekhez kapcsolódó hiánypótlások benyújtására
  • A helyszíni ellenőrzések felfüggesztésére
  • 2020. március 18-tól az NKFI Hivatal a postai úton történő kapcsolattartás helyett az érintett ügyfelekkel elektronikus úton tartja a kapcsolatot, ezért kérjük, kísérje figyelemmel a pályázatban megadott e-mail fiókját és a Hivatal honlapján megjelenő közleményeket.

    A téma legfrissebb hírei

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.