Fokozatosan nyitja újra szállodáit a Hunguest Hotels

Újabb szállodákat nyit meg június 12-én a Hunguest Hotels. A gyulai Erkel, a tapolcai Pelion és a nyíregyházi Sóstó nyitja meg pénteken kapuit a vendégek előtt, ezzel hétre nő az ismét igénybe vehető szállodák száma.  A további, nem tartós felújítás alatt álló szállodák újranyitása júniusban és júliusban folytatódik. 

2020. 06. 11. 8:57
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A járványügyi szabályok szigorú betartása mellett, június 12-én újabb három szállodáját nyitja meg a Hunguest Hotels. A gyulai Hotel Erkel, a tapolcai Hotel Pelion és a nyíregyházi Hotel Sóstó ismét fogad szállóvendégeket. Az újranyitást fokozott járványügyi óvintézkedések előzik meg: a Hunguest Hotels saját COVID kódexet készített a biztonság elősegítése érdekében, amelyből valamennyi munkatársuk vizsgát tesz, még az újranyitás előtt. A szállóvendégek biztonsága érdekében fokozott és szigorú higiéniai szabályokat vezettek be, amelyeket folyamatosan ellenőriznek. A közösségi terekben fertőtlenítőpontok kerülnek elhelyezésre, a megfelelő távolságtartás érdekében tágasabb elhelyezést biztosítanak az éttermekben, wellness pihenőterekben és minden közösségi térben.

A további, nem tartós felújítás alatt álló szállodák június és július során szintén megnyitnak: az ausztriai Heiligenblutban június 17-től, Murau-Kreischbergben június 26-tól, a montenegrói Herceg Noviban pedig június 20-tól lehet szálláshelyet foglalni. Az európai hírű gyógyvízkinccsel rendelkező bükfürdői és egerszalóki Hunguest Hotelek július elsejétől várják a kikapcsolódásra vágyókat.

A belföldön piacvezető szállodalánc a megváltozott körülményekre tekintettel az általánostól sokkal rugalmasabb foglalási feltételeket kínál: június végéig a lemondás és az átfoglalás – akár 48 órával az érkezés előtt is – kötbérmentesen megtehető.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.