időjárás 4°C Melinda , Vivien 2023. december 2.
logo

Hol vagy, Kajla?

Magyar Nemzet
2020.06.27. 13:57
Hol vagy, Kajla?

A Magyar Turisztikai Ügynökség idén nyáron is folytatja Hol vagy, Kajla? kampányát. Első lépésként elindult a Kajla makett című játék, melyben az ország egész területéről húsz nevezetesség makettjét építhetik meg a gyerekek.

A magyar vizsláról, Kajláról elnevezett kreatív és szórakoztató játékban a családok az erre a célra létrehozott weboldalon díjmentesen igényelhetnek egy-egy makettcsomagot, amely olyan kártyákat tartalmaz, amelyekből 3D-ben összeállítható egy-egy kiemelt hazai nevezetesség.

Kreatív családi játék indult Magyarország turisztikai látványosságainak megismertetésére
Fotó: MTÜ

A játék lényege, hogy a Magyar Posta közreműködésével házhoz szállított makettek összeállítása után a gyerekek azokról kreatív fényképeket készítsenek – akár egyedi díszítéssel, háttérrel vagy mesés környezetbe helyezve az elkészült nevezetességet, majd a művet tegyék közzé a kampány weboldalán. (Arra is van lehetőség, hogy a szüleik segítségével a gyerekek otthonról letöltsék a maketteket és kinyomtassák azok elemeit, így bárki összerakhatja akár mind a húsz nevezetességet.)

A cél az, hogy minél többen megismerjék és megjegyezzék Magyarország csodáit.

A közzétett fotók beküldői további maketteket kapnak ajándékba. A legszebb fotók feltöltői pedig fődíjként egy óriási Magyarország-térképet és egy teljes, a térképre helyezhető, húszdarabos makettszettet kapnak ajándékba.

A játék július 15-ig tart, addigra Kajla már újabb meglepetéssel készül – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Utazz itthon!

Egyre több ingyenes strand van a Balatonnál

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.