időjárás 3°C Mária 2022. december 8.
logo

Bővül hazánk legnagyobb biztosítási alkusz cégének ügyfélállománya

Forrás: MTI
2020.09.03. 18:24

Az NBA Független Biztosítási Alkusz teljes állományátruházással csatlakozik a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. leányvállalatához, a HUNPartnerhez – közölték az MTI-vel csütörtökön.

Hozzájáruló nyilatkozata alapján az NBA szeptember 30-i hatállyal folytatja a HUNPartnerben az alkuszi tevékenységét.

A Hungarikum kiemelte a csatlakozó társaság szakértelmét a mezőgazdasági és a gépjárműbiztosítási üzletágakban. A HUNPartner ugyanakkor olyan háttértámogató rendszert épített ki, amely hatékony működést biztosít a csatlakozóknak.

A Hungarikum partneri programjához eddig 9 alkusz és 3 függő tanácsadói csoport csatlakozott, tanácsadói létszáma meghaladja a százat – olvasható a közleményben.

Tavaly az NBA Független Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Szolgáltató Kft. 274,3 millió forint, míg a HUNPartner Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Kft. 38 millió forint nettó árbevételt ért el.

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. árbevétel alapján a tavalyi 4,45 milliárd forinttal a legnagyobb piaci szereplő Magyarországon.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.