időjárás 4°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

A négy nagy egyike is Debrecent választotta

Magyar Nemzet
2021.02.20. 17:36
A négy nagy egyike is Debrecent választotta

Debrecenben nyitja meg első regionális irodáját az EY, amit hamarosan egy újabb kirendeltség is követ. A bővülésnek köszönhetően a BIG4 cégek közül egyedüliként az EY lesz jelen három irodával hazánkban.

Regionális központokat épít ki az EY Magyarországon, amelynek első lépéseként február 1-jén Debrecenben nyitott irodát a cég Rencz Botond, a vállalat frissen kinevezett nemzetközi vezetőjének bejelentése szerint.

– Egyértelműen tapasztaljuk, hogy a pandémia okozta gazdasági kihívások miatt a cégeknek több segítségre van szükségük, mint korábban. A megnövekedett igényre válaszolva döntöttünk úgy, hogy regionális központokat nyitunk. Így még hatékonyabban tudjuk támogatni ügyfeleinket abban, hogy minél erősebben vészeljék át ezt az időszakot – hangsúlyozta Rencz Botond, hozzátéve, hogy

azért döntöttek Debrecen mellett, mert a város gazdasága stabil, ebben a nehéz helyzetben is folyamatosan fejlődik, vezetése pedig elkötelezett abban, hogy a település egy több országra kiterjedő régiós központtá váljon.

Magyarország második legnépesebb városát a kiváló infrastruktúra és szakképzés miatt számos nemzetközi társaság választotta székhelyéül. Az itt kiépült ipari parkok a térség vállalkozásainak is üzleti lehetőségeket biztosítanak.

Debrecen a válság idején is fejlődik, stabil pontot jelent a cégeknek
Fotó: Molnár Péter

– Debrecen polgármestereként abban hiszek, hogy a város fejlődésének alapja az erős gazdaság.

Az elmúlt években számos milliárdos nagyságrendű, több száz, sőt több ezer munkahelyet teremtő nagyberuházást jelenthettünk be.

Öröm számomra, hogy az egész világot megrengető járványhelyzet ellenére újabb nemzetközi vállalatot üdvözölhetünk Debrecenben az EY révén – fogalmazott Papp László, Debrecen polgármestere.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.