Nyitott teraszok: az első este nagy élet volt a fővárosban

A jelek szerint sokan nagyon várták az újranyitás szombati állomását. Képriport.

2021. 04. 24. 23:37
terasz
2021.04.24. BUdapest Teraszok újranyitása. COVID-19 Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton újranyitottak a vendéglátóhelyek teraszai, miután a beoltottak száma hazánkban átlépte a három és fél milliót. A kijárási tilalom időpontja is módosult: 23 óra után kezdődik. Szombat este nagy élet volt a fővárosban.

A nyitás újabb lépésekkel folytatódhat.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteki interjújában jelentette be, hogy négymillió beoltottnál további szolgáltatások sora lesz újra elérhető az oltási igazolvánnyal rendelkezőknek. A miniszterelnök szerint erre jövő szerdán vagy csütörtökön kerülhet sor.

Az újranyitás következő szakaszában

elérhetők lesznek a színházak, a táncos és zenés helyszínek, a cirkuszok, mozik, edzőtermek, fitnesztermek, sportesemények, uszodák, közfürdők, vadasparkok és állatkertek, kalandparkok, vidámparkok, könyvtárak, múzeumok, játszóházak, jégpályák, valamint az éttermek belső részei és a szállodák is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.