Újranyithatnak a Danubius Hotels és az Ensana vidéki szállodái

Mivel a határzár miatt külföldi vendégekre nem számíthat, fővárosi szállodáit egyelőre nem nyitja meg a társaság.

Magyar Nemzet
2021. 04. 24. 16:05
A kényszerű üzemszünet idején több szállodában, köztük a büki létesítményben is, felújításokat végeztek Forrás: Danubius Hotels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újranyitnak a Danubius Hotels és az Ensana vidéki szállodái, a belföldi forgalomban bízva négy vidéki szálloda ismét fogad vendégeket május 13-ától. Emellett továbbra is üzemel – hamarosan a szabadidős céllal érkező vendégeknek is – a győri Danubius Hotel Rába, a budapesti Danubius Hotel Helia, valamint az Ensana Thermal Margitsziget is – közölte a Danubius Hotels szombaton.

A kényszerű üzemszünet idején több szállodában, köztük a büki létesítményben is, felújításokat végeztek
Fotó: Danubius Hotels

A Danubius Hotel Bük és a balatonfüredi Danubius Hotel Marina is várja május 13-tól a pihenni vágyó vendégeket. A Danubius Hotels tavaly sikeresen bevezetett szigorú higiéniai szabályzatával, a biztos pihenés protokollal, biztonságos környezetben és a feltöltődést garantáló szolgáltatásokkal nyit újra. A Danubius Hotels az üzemszünet ideje alatt több szállodájában is felújításokat végzett.

A gyógyszállókat üzemeltető Ensanához tartozó Ensana Thermal Hévíz és Ensana Thermal Sárvár szintén május 13-tól várja feltöltődni vágyó vendégeit, maximális biztonság mellett.

– Mérföldkőhöz érkeztünk azzal, hogy hosszas várakozás után ismét fogadhatunk szabadidős céllal érkező vendégeket, családokat. A belföldi vendégek elsősorban vidéki szállodáinkban foglalnak, a határzárak miatt pedig külföldiekre továbbra sem számíthatunk, így újabb budapesti szállodákat sajnos nem tudunk megnyitni. Bízunk abban, hogy a későbbiekben fővárosi szállodákat is nyithatjuk, addig is várjuk a tőlünk megszokott vendégszeretettel a pihenni vágyókat a május közepén nyíló és a már most is üzemelő szállodáinkban – idézi a közlemény Kovács Balázst, a Danubius Hotels vezérigazgatóját.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.