Újabb beruházást jelentett be Varga Mihály

A fejlesztéssel a jelenleg több mint négyszáz embert foglalkoztató Bayer Construct a dolgozói létszámát is bővíteni tudja.

Magyar Nemzet
2021. 05. 23. 13:10
Fotó: TRIEBER JULIA
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hárommilliárd forintért szerzett be tíz, nagy teljesítményű toronydarut a Bayer Construct, a beszerzésből egymilliárd forintot a Nagyvállalati Beruházási Támogatás biztosított – közölte a pénzügyminiszter ma a Facebook-oldalán. Varga Mihály bejegyzése szerint a fejlesztéssel a jelenleg több mint négyszáz embert foglalkoztató magyar cég a dolgozói létszámát is bővíteni tudja.

– A Magyarországon ritka toronydaruk akár 12 tonnát is képesek hetven-kilencven méter magasba emelni – ismertette a pénzügyminiszter. Hozzátette: a gazdaság újraindításában kulcsszerepe van az építőiparnak.

– Ezt segíti például a lakásépítés áfájának csökkentése, az otthonteremtési program bővítése és a beruházásösztönző támogatások növelése – írta Varga Mihály.

Akár 12 tonnát is képesek hetven-kilencven méter magasba emelni a Bayer Construct újonnan beszerzett toronydarui
Forrás: Facebook

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.