A 4iG tulajdonában a Poli Computer

A vállalat megvásárlásával a kiszervezett és menedzselt IT-szolgáltatások területén a 4iG piacvezetővé vált Magyarországon.

Magyar Nemzet
2021. 06. 02. 13:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Februárban jelentette be a 4iG Nyrt., hogy két lépésben megvalósuló tranzakcióval tulajdonába kerül a Poli Computer PC Kft. százszázalékos üzletrésze. Az ügylet a társaság a vagyonértékelését, illetve a GVH jóváhagyását követően kedden lezárult – közölte a 4iG. A vállalat megvásárlásával a kiszervezett és menedzselt IT-szolgáltatások területén a 4iG piacvezetővé vált Magyarországon.

Az IT-szolgáltatások piacán is vezető szerepet tölt be a 4iG
Fotó: Pixabay

Mint írták, az informatikai vállalatcsoport jelentős lépéseket tesz annak érdekében, hogy folyamatosan növelje kompetenciáit és erősítse pozícióit a magyarországi informatikai nagyvállalatok között, ezért a Poli Computer PC megszerzése jól illeszkedik a 4iG növekedési stratégiájába.

A tranzakció hatásaként a 4iG-csoporton belül összesen 612 szakember dolgozik majd az IT outsourcing, illetve üzemeltetési szolgáltatások területén.

A tevékenységből származó várható bevételek, a munkatársak létszáma és a csoport megrendelései alapján a 4iG piacvezetővé válik Magyarországon ebben az informatikai szegmensben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.