Az Országos Mentőszolgálat kapta az idei első Koronázatlan Hősök díjat 

A CIB Bank már tavaly elindította a Koronázatlan Hősök kampányát, amelynek keretében hét nemes társadalmi célt szolgáló kezdeményezést segített a pandémia idején.

Munkatársunktól
2021. 09. 01. 22:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A CIB Bank Koronázatlan Hősök elismerését és a díjjal járó ötmillió forintos pénzjutalmat idén elsőként az Országos Mentőszolgálat kapta a világjárvány idején nyújtott áldozatos munkájáért, dolgozóik erőn felüli teljesítményéért. A hitelintézet a díjat olyan szervezetek támogatására alapította, amelyek önzetlenül segítenek az arra rászoruló embertársaiknak, közösségüknek. 

 

A Koronázatlan Hősök díjat ez alkalommal még kiválasztás útján ítélte oda a bank, de – mint jelezték – fontolóra veszik a jövőben azt a lehetőséget is, hogy szavazás útján lehessen majd döntést hozni az elismerésben részesülő szervezetekről, kezdeményezésekről.

A CIB Bank elismerésének jeléül az ott dolgozók egy filmben köszönték meg a mentők helytállását, a CIB Bank pedig gondoskodik arról, hogy a social media felületein minél több emberhez eljusson a videó.

 

 Simák Pál, a CIB Bank vezérigazgatója (balra) ötmillió forintos adományt és Koronázatlan Hősök díjat adott át az Országos Mentőszolgálatnak. Az elismerést Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője vette át.

A CIB Bank egyébként már tavaly, a világjárvány kitörésekor elindította a Koronázatlan Hősök kampányát, amelyben hét önzetlenül indított, nemes társadalmi célt szolgáló kezdeményezést segített a pandémia idején. A támogatott szervezetek – Zselici Rózsakert Idősek Otthonának dolgozói, Lépjünk, hogy léphessenek! Egyesület, Szülők Háza Digitális Bölcsőde, Oktondi – Egyetemisták az Online Közoktatásért csoport, Call For Help, Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi Rendszer, Etesd a dokit – programonként 500 ezer forintos pénzadományban részesültek, miközben jelentős publicitást is kaptak, hiszen a bank segítségével készült és saját Facebook-oldalán megosztott bemutatkozó videók több százezer emberhez jutottak el.

 

Az anyagi támogatással és publicitással a CIB Bank bemutatja a szervezetek mindennapjait, emellett arra ösztönzi az embereket, hogy ők is segítsék egyénileg akár a Koronázatlan Hősök, akár más közösségi összefogás munkáját.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.