Karácsonyi kampány indul a magyar termékekért

Karácsony előtt a legnagyobb a boltok forgalma, ilyenkor jobban támogathatók a magyar gyártók, termelők.

Magyar Nemzet
2021. 11. 24. 18:22
Bks, 2011. november 29. A Bksi Plinka Zrt. egyik dolgozja plinkval megtlttt vegre zrjegyet ragaszt a cg bksi telephelyn. Prbazemmel beindult a Bksi Plinka Centrum internetes plinkafzdje. A nemrg tadott, kzel ktszzmilli forintos beruhzssal elkszlt ltestmnyben prbazemmel beindult a Bksi Plinka Centrum internetes plinkafzdje. A prlatokat tvvezrlssel, a vilg brmely pontjrl elkszthetik az arra vllalkozk. A Bks belvrosban tallhat, ngyszintes, killt helyisggel, kstoltermekkel, 120 literes ltvnyfzdvel elltott Plinka Centrumban, mostantl egy weboldalon keresztl mkdtethet vezrlpult segtsgvel brki betltheti otthonrl a cefrjt, bellthatja a fzs hfokt s megfzheti a sajt zlse szerinti plinkjt. A centrumban 200- fle prlatot, kztk, djnyertes klnlegessgeket s persze az eredetvdett bksi szilvaplinkt lehet szakavatott vezets mellett kstolni. MTI Fot: Rosta Tibor Fotó: Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyártók és kereskedelmi láncok összefogásával, Ünnepeljünk hazai termékekkel! című karácsonyi kampány indul. 

Az akcióval arra kívánják felhívni a figyelmet, hogy 

az ünnepi nagybevásárlások idején is érdemes figyelni a vásárolt árucikkek magyarországi eredetére, 

mert ezzel támogatjuk a helyi közösségeket és a belföldi gyártónál alkalmazott dolgozókat – közölte szerdán a Magyar Termék Nonprofit Kft. 

Az innovációs nagydíjban részesített chocoMe Kft. egyedi igények szerint elkészített kézműves csokoládéja. Fotó: MTI/Balaton József 

Ismertették: a járvány kitörése után életre hívott, „Vedd a hazait! Védd a hazait!” néven közkedveltté vált mozgalom rövid idő alatt országosan is befutott, jelképe mára önálló védjegyként is bejegyzett, amit a gyártók és kereskedők előszeretettel használnak.

A #veddahazait népszerűségére alapozva augusztusban első alkalommal megrendezték a Hazai termékek hónapját, amelyet a most meghirdetett karácsonyi kampány követ több gyártó és kereskedőcég részvételével, fő támogató a CBA. 

– A karácsony előtti hetekben a legnagyobb a forgalom az élelmiszerüzletekben, 

a vevők ilyenkor többet költenek, ezért ebben az időszakban a hazai termékek vásárlásával az átlagosnál is jobban tudják támogatni a magyar gyártóvállalatokat, termelőket 

– hívták fel a figyelmet.

Az Ünnepeljünk hazai termékkel! reklámjai tévében, óriásplakátokon, valamint a közösségi médiában is láthatók lesznek. 

A „Magyar a nyerő” Facebook-oldalon pedig a látogatók arról is szavazhatnak, hogy melyik szervezet kapja a 22 támogató gyártó és kereskedelmi lánc védjegyes termékeiből összeállított adományokat.

 

Borítókép: A Békési Pálinka Zrt. egyik dolgozója zárjegyet ragaszt a cég telephelyén. Fotó: MTI/Rosta Tibor

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.