időjárás 28°C Kornél, Soma 2022. július 3.
logo

A NAV-tól igazolt új szakmai vezetőt a magyar tanácsadói piac doyenje

Magyar Nemzet
2022.05.20. 18:30 2022.05.20. 23:06

A Saldo Zrt., amely Magyarországon immár több mint hat évtizede szolgálja és támogatja naprakész adótanácsokkal a hazai vállalkozásokat, gazdálkodó szervezeteket, 2022 májusától – Kiss Tamással – a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) érkezett, új üzletágvezetővel bővítette szakértői közösségét. A szakember elődje a Saldónál Sarkadi-Nagy András volt, aki jelenleg a részvénytársaság vezérigazgatója.

Kiss Tamás 2009-ben szerzett közgazdászdiplomát a Miskolci Egyetem pénzügy-számvitel és pénzintézetek gazdaságtana szakirányain, amelyet 2012-ben adótanácsadói oklevéllel fejelt meg. Kiemelt szakterülete a transzferárazás. 2017 januárjától a kiemelt Adó- és Vámigazgatóságon működő transzferár-ellenőrzési osztályt vezette, ahol a kiemelt adózók transzferár-ellenőrzéséért felelt. Ezt megelőzően a szokásos piaci ármegállapítási osztályt irányította, amely feladatot jelenleg a Pénzügyminisztériumban látják el. A Saldo Zrt.-nél a társaság szolgáltatási portfóliójának meghatározó szervezeti egységét, a tanácsadó üzletágat irányítja. 

A Saldo Zrt. – amelynek jogelődjét a Pénzügyminisztérium alapította – a hazai adótanácsadói piac meghatározó szereplőjeként folyamatosan követi a reálgazdaság pénzügyi területét érintő szabályozási folyamatait annak érdekében, hogy széles – hazai kis- közép- és nagyvállalatokból, valamint állami és nonprofit szervezetekből álló – ügyfélkörét naprakész, megbízható információkkal és szakértői tanácsokkal tudja ellátni. Ügyfeleiknek komplex szolgáltatási portfóliót kínálnak, legyen szó adótanácsadásról, képzésről, informatikai szoftverekről vagy épp könyvkiadásról.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.