A NAV-tól igazolt új szakmai vezetőt a magyar tanácsadói piac doyenje

Kiss Tamás a Saldo Zrt.-nél a társaság szolgáltatási portfóliójának meghatározó szervezeti egységét, a tanácsadó üzletágat irányítja.

Magyar Nemzet
2022. 05. 20. 18:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Saldo Zrt., amely Magyarországon immár több mint hat évtizede szolgálja és támogatja naprakész adótanácsokkal a hazai vállalkozásokat, gazdálkodó szervezeteket, 2022 májusától – Kiss Tamással – a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) érkezett, új üzletágvezetővel bővítette szakértői közösségét. A szakember elődje a Saldónál Sarkadi-Nagy András volt, aki jelenleg a részvénytársaság vezérigazgatója.

Kiss Tamás 2009-ben szerzett közgazdászdiplomát a Miskolci Egyetem pénzügy-számvitel és pénzintézetek gazdaságtana szakirányain, amelyet 2012-ben adótanácsadói oklevéllel fejelt meg. Kiemelt szakterülete a transzferárazás. 2017 januárjától a kiemelt Adó- és Vámigazgatóságon működő transzferár-ellenőrzési osztályt vezette, ahol a kiemelt adózók transzferár-ellenőrzéséért felelt. Ezt megelőzően a szokásos piaci ármegállapítási osztályt irányította, amely feladatot jelenleg a Pénzügyminisztériumban látják el. A Saldo Zrt.-nél a társaság szolgáltatási portfóliójának meghatározó szervezeti egységét, a tanácsadó üzletágat irányítja. 

A Saldo Zrt. – amelynek jogelődjét a Pénzügyminisztérium alapította – a hazai adótanácsadói piac meghatározó szereplőjeként folyamatosan követi a reálgazdaság pénzügyi területét érintő szabályozási folyamatait annak érdekében, hogy széles – hazai kis- közép- és nagyvállalatokból, valamint állami és nonprofit szervezetekből álló – ügyfélkörét naprakész, megbízható információkkal és szakértői tanácsokkal tudja ellátni. Ügyfeleiknek komplex szolgáltatási portfóliót kínálnak, legyen szó adótanácsadásról, képzésről, informatikai szoftverekről vagy épp könyvkiadásról.

 

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.