Elkezdődött a jövő évi költségvetés tervezése

Varga Mihály: A jelenlegi háborús helyzetben is megőrizzük az ország stabilitását, növekedési pályán tartjuk a gazdaságot és tovább javítjuk az egyensúlyi mutatókat.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 05. 13. 16:54
null
Fotó: PENZUGYMINISZTERIUM
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Megkezdtük a jövő évi költségvetés tervezését a Pénzügyminisztériumban, így már nyár közepére elfogadott költségvetése lehet Magyarországnak” – írta a közösségi oldalán Varga Mihály. A pénzügyminiszter egy fotót is mellékelt, amelyen Banai Péter Benővel, az államháztartásért felelős államtitkárral egyeztet.

Varga Mihály azt írta, hogy a célok világosak: 

a jelenlegi háborús helyzetben is megőrizzük az ország stabilitását, növekedési pályán tartjuk a gazdaságot és tovább javítjuk az egyensúlyi mutatókat.

„Ehhez ad kiszámítható és tervezhető alapot a költségvetés nyári elfogadása” – tette hozzá. 

 

Borítókép: Varga Mihály pénzügyminiszter és Banai Péter Benő államháztartásért felelős államtitkár (Fotó forrása: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.