Újra igényelhetik a cégek a népszerű ingyenhitelt

A hitelprogram segítséget nyújt a vállalkozásoknak a háború és az infláció okozta bizonytalanság áthidalásához.

Magyar Nemzet
2022. 06. 27. 12:45
Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újra igényelhetnek nullaszázalékos hitelt pénzügyi stabilitásuk megőrzésére a Közép-magyarországi régión kívüli kis- és középvállalkozások a Magyar Fejlesztési Banknál – tájékoztatta az MFB hétfőn a távirati irodát. 

A hitelprogram segítséget nyújt a vállalkozásoknak a háború és az infláció okozta bizonytalanság áthidalásához. A hitelt továbbra is elsősorban készletbeszerzésre, likviditásnövelésre, valamint a működési költségek finanszírozására lehet igényelni.

A cégek legalább egymillió, legfeljebb 25 millió forint hitelre pályázhatnak, akár ötéves futamidővel és a teljes hitelösszeget kérhetik előlegként. Az ügyfelet semmiféle kezelési költség vagy díj nem terheli, egyedül a harmadik felet illető költségeket – például értékbecslést – kell megtéríteni.

A kölcsönkérelem az MFB Pontokon nyújtható be szeptember 30-ig. Feltétel, hogy az igénylőnek Magyarországon legyen bejegyzett székhelye, telephelye vagy fióktelepe, és ne a Közép-magyarországi régióban.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.