időjárás 15°C Irén , Írisz 2023. március 25.
logo

Újra igényelhetik a cégek a népszerű ingyenhitelt

Magyar Nemzet
2022.06.27. 12:45 2022.06.27. 22:07
Újra igényelhetik a cégek a népszerű ingyenhitelt

Újra igényelhetnek nullaszázalékos hitelt pénzügyi stabilitásuk megőrzésére a Közép-magyarországi régión kívüli kis- és középvállalkozások a Magyar Fejlesztési Banknál – tájékoztatta az MFB hétfőn a távirati irodát. 

A hitelprogram segítséget nyújt a vállalkozásoknak a háború és az infláció okozta bizonytalanság áthidalásához. A hitelt továbbra is elsősorban készletbeszerzésre, likviditásnövelésre, valamint a működési költségek finanszírozására lehet igényelni.

A cégek legalább egymillió, legfeljebb 25 millió forint hitelre pályázhatnak, akár ötéves futamidővel és a teljes hitelösszeget kérhetik előlegként. Az ügyfelet semmiféle kezelési költség vagy díj nem terheli, egyedül a harmadik felet illető költségeket – például értékbecslést – kell megtéríteni.

A kölcsönkérelem az MFB Pontokon nyújtható be szeptember 30-ig. Feltétel, hogy az igénylőnek Magyarországon legyen bejegyzett székhelye, telephelye vagy fióktelepe, és ne a Közép-magyarországi régióban.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Teknős Miklós)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.