A határ a csillagos ég az árstopos termékeknél, példátlan bejelentést tett a Tesco

A Tesco megemeli az árstopos termékekre vonatkozó vásárlási limitet a húsvét előtti időszakban, és a tojás esetében el is törli – közölte a Tesco-Global Áruházak Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 03. 27. 14:37
null
London, 2022. augusztus 17. Bevásárlókocsi egy londoni ABC-áruházban 2022. augusztus 17-én. Nagy-Britanniában az infláció elérte a 10,1 százalékot, az utóbbi 40 év legmagasabb szintjét. A brit jegybank recesszióra figyelmeztet, miközben a megélhetési költségek, azon belül elsõsorban az élelmiszerárak emelkedése felfelé hajtja az inflációt, és az a Bank of England elõrejelzése szerint az év végére 13 százalékra nõ az országban. MTI/EPA/Andy Rain Fotó: Andy Rain
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Március 29. és április 8. között a literes kiszerelésű napraforgó-étolaj esetében négy liter, a búza finomliszt esetében tíz kiló, a csirkemell és csirke far-hát esetében négy kiló, a sertéscombnál hat kiló, a burgonyánál pedig tizenkét kiló lesz az egy vásárlás alkalmával maximálisan megvehető mennyiség.

A húsvét egyik legfontosabb élelmiszere, a tojás esetében az áruházlánc az ünnepi időszakban minden vásárlási korlátozást megszüntet.

A jelenleg érvényben lévő mennyiségi korlátozás a literes kiszerelésű napraforgó-étolajnál két liter, a búza finomliszt esetében két kiló, a csirkemell és csirke far-hát esetében két kiló, a sertéscombnál négy kiló, a lédig étkezési burgonyánál pedig két kiló.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Andy Rain)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.