Mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha éjszakai fürdőzéssel ünnepelne szilveszterkor

Viszont országszerte jó lehetőségei vannak.

Forrás: Termál Online2023. 12. 11. 13:00
null
Demjén, 2016. december 20. A Demjén Termáltó az avatás napján, 2016. december 20-án. MTI Fotó: Komka Péter Fotó: Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rengeteg fürdőben vált hagyománnyá, hogy az újévet éjszakai fürdőzéssel köszöntik, és ez idén sem lesz másképp. A Termálonline a gyűjtésében megjegyzi, a jegyeket érdemes előre megvásárolni, ugyanis ha elfogynak, a helyszínen már nem biztos, hogy fogunk tudni vásárolni, így könnyen kútba eshet az év utolsó és 2024 első napjának a megünneplése.

Az éjszakai fürdőzés szerelmeseinek tehát bőven lesz miből válogatni, alább soroljuk is a helyszíneket.

Budapesten, az Aquaworldben este nyolctól hajnal fél háromig tart majd a buli, a zenét DJ szolgáltatja, de lesz még tánc- és bűvészshow, jelmezes parti, tűzijáték és éjféli menü. A felnőtt jegy darabja 29 ezer forintba, 14 éves korig 19 ezer forintba kerül majd. Jegyeket csak elővételben lehet vásárolni.

A Ceglédi Gyógyfürdőben este nyolc órakor kezdődik az ünnep, hajnal két óráig tart, lesz DJ, pezsgő, virsli, a jegy kortól és nemtől függetlenül 11 500 forintba kerül.

Nagyszabású szilveszteri programmal készül a Hajdúszoboszlón található Aqua-Palace Élményfürdő: habpartival, lézershow-val, élő zenével, szilveszteri ételekkel és italokkal várják az érdeklődőket. A szórakozás a felnőtteknek 25 ezer, a diákoknak 17 ezer, a három éven aluliaknak hatezer forintba fog kerülni.

A Leányfalui Termálfürdő is várja a látogatókat, lesz itt DJ, szabadtéri medencézés, a mulatság pedig este nyolc órakor kezdődik. Érdemes figyelembe venni, hogy ha elővételben vásárolja meg a jegyet, spórolhat, ugyanis december 26-ig 16 ezer, utána viszont 18 ezer forintba kerül a jegy, amelynek az árából nyolcezer forint levásárolható a büfében.

A teljes lista ide kattintva megtekinthető.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Komka Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.