Foghatja a fejét, ha szereti a gyógyfürdőket

Lehet ellensúlyozni a drágulást, megoldás a cikkben.

Forrás: Mfor2024. 01. 23. 18:44
gyógyfürdő
Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Változtak a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-hez tartozó fürdők belépőjegyárai január 8-tól. Azokon a helyeken, amelyeket főleg külföldiek látogatnak komolyabb emelésre kell számítani, a többi esetében alacsonyabb, 5-6 százalék körüli az emelés – írja az Mfor.

A Széchenyiben és a Gellértben a hétfő és csütörtök közötti szekrényes belépő ára 9400 forinttól 10 500 forintra emelkedett, a pénteki és hétvégi jegy ára 10 900-ról 12 ezer forintra nőtt. A Széchenyi fürdőben a reggel 9 óráig megváltható belépő díja a hét elején 7500 forintról 8400 forintra emelkedett, miközben a hétvégi jegyek ára több mint ezer forinttal drágult, 8700-ról 9700-ra.

Nagyot fordult az élet a Rudasban is. A  hétköznapi jegyért 8600 forint helyett 9300 forintot kell fizetni, a hétvégi jegy ára 12 200 forint. Felhívják azonban a figyelmet arra is, hogy ha valaki nagyon meg akarja oldani a dolgot, csak akarnia kell, ugyanis a Zsigmondy Klubkártya lehetőséget nyújt arra, hogy sokkal olcsóbban mehessenek fürdőzni a termál szerelmesei. 

A klubtagok szekrényes, napi fürdőbelépőt vehetnek a Széchenyi, a Gellért és a Rudas fürdőbe négyezer, illetve négyezer-ötszáz forintért. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.