Egy kis időre elfelejthetjük az egyik fővárosi termálfürdőt

Elromlott a termálkút.

Forrás: Termálonline2024. 03. 14. 16:37
null
Budapest, 2016. július 14. Medence a megújult budapesti Paskál fürdõben 2016. július 14-én. Az 1,4 milliárd forintos beruházással kibõvült XIV. kerületi létesítmény hét új medencével üzemel, és egész évben nyitva tart. MTI Fotó: Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghibásodott a termálkút a budapesti Paskál Termál-és Gyóyfürdőben, ezért egy időre bezárja kapuit – adta hírül a Termálonline. 

Hozzáfűzik, a zárvatartási idő március 20-tól két-három hétig, de legalább április 5-ig tart. A bérleteseknek azonban nem kell aggódniukk, mert a rendszer automatikusan meghosszabbítja a bérlet érvényességét azzal az idővel, amíg a munkálatok tartanak. 

Hozzáfűzik, a javítási munkálatokról és a fejleményekről folyamatosan tájékoztatnak majd. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.