Ingyenes és korlátlan lesz a mobilnet egy teljes napig

Közeleg a hedonizmus napja.

Forrás: Origo, Yettel2024. 06. 19. 12:54
mobilozás gyerekek mobiltelefon okostelefon digitális bennszülöttek
illusztráció Fotó: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy napra minden korlátozást felold a Yettel, ami azt jelenti, hogy még azok az előfizetők is korlátlanul netezhetnek, akiknek nincs adatkeretük – írja az Origo a vállalat közleménye alapján. 

A szolgáltató nem titkolt célja, hogy az ügyfelei szabadon tesztelhessék a korlátlan mobilnet-élményt, ezért a mobiltársaság hivatalos előhívó számával azonos dátumon, 

06.20-án egy napra lekapcsolja az adatforgalmi számlálókat

és korlátlan, díjmentes belföldi mobilinternetet biztosít az ügyfeleinek. A Yettel a díjmentes és korlátlan mobilinternetet 5G-hálózatán is biztosítja, ami a díjmentes naptól függetlenül is minden Yettel-ügyfél számára elérhető, ha rendelkezik ehhez megfelelő készülékkel és 5G-lefedettségi területen tartózkodik.

A díjmentes mobilnetet azok a yettelesek is igénybe tudják venni, akiknek nincs adatkeretük.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.