Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Véglegesen és visszavonhatatlanul bezár Budapest egyik legnépszerűbb strandja

Hideg zuhanyként érte a döntés az üzemeltetőt.

Forrás: Facebook, MTI2024. 06. 03. 11:31
Budapest, 2022. június 3. A SHO Beach, Budapest egyetlen dunai strandja a Kopaszi gáton 2022. június 3-án. A mintegy 300 millió forintos beruházással készült strandon tavaly 3 ezer látogatót fogadtak, a jegybevételek 6 millió forintot tettek ki. Ez Budapest egyetlen olyan homokos strandja, ahol a Dunában lehet fürödni, ahol a vízminõséget rendszeresen ellenõrzik, a fürdõzõk biztonságát úszómester és vízimentõ szolgálja. MTI/Mónus Márton Fotó: MTI/Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Sajnálattal tudatjuk, hogy a terület tulajdonosának döntése okán nem nyitunk ki többé, illetve a Sho Beach véglegesen és visszavonhatatlanul bezár” – tudatta a vállalkozás a közösségi oldalán. 

Hozzáfűzték azt is, hogy csaknem fél évig egyeztettek az ügyben, az üzemeltetést teljesen váratlanul a döntés. Az MTI azt írja, a Sho Beach 2021-ben nyitott meg a Kopaszi-gát közelében, és nagyjából háromszázmillió forintot költöttek a strand kialakítására. Népszerűségét mutatja, hogy a strand háromezer látogatót fogadott, és hatmillió forintos jegybevételük volt abban az évben.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.