Nem akármilyen sört csapolnak innentől fogva a Fradi-meccseken

Három évig teljesen biztosan.

Forrás: Világgazdaság2024. 07. 11. 12:13
Refreshing,Beer,Being,Poured,Into,A,Frosty,Glass,,Capturing,The
2474887515 Fotó: flawlessgallery
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szezon kezdetével nem változik majd a sör ára a Groupama Arénában, azonban már nem ugyanazt kapja, mint eddig. A Világgazdaság arról ír ugyanis, hogy három évre szóló együttműködési megállapodást kötött a Borsodi Sörgyár és a Sportfive Hungary Kft., amely a kontinentális Európában úttörő jellegű, mivel 

a Groupama Aréna az első olyan stadion, aminek a Coors a hivatalos söre.

Vuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár ügyvezetője és kereskedelmi igazgatója azt mondta, idén februárban Kelet-Közép-Európában elsőként Magyarországon vált elérhetővé a Coors sör, ez az első olyan kontinentális európai együttműködés, aminek részeként a márka lett egy stadion hivatalos söre. 

Igaz András, a Groupama Arénát üzemeltető Sportfive Hungary vezérigazgatója úgy fogalmazott, örömükre szolgál, hogy a Borsodi Sörgyárat is köszönthetik a 35-szörös magyar rekordbajnok és 24-szeres kupagyőztes férfi felnőtt futballcsapat hazai mérkőzéseinek otthont adó Groupama Aréna szponzorai között. Beszélt arról is, hogy a szezon kezdetével a sör ára nem változik,

sőt, az első mérkőzésen egy Coors sör akció is várja majd a Groupama Arénába látogató szurkolókat.

Emellett évente több alkalommal szórakoztató programmal is készül a márka a focirajongóknak. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.