Késve, azonban még az idén kinyithat Gerendai Károly Kádár-kori kockás terítős kifőzdéje

Szeptemberre ígérte Gerendai Károly a Kádár Étkezde megnyitását, azonban ez biztosan nem fog megtörténni.

Forrás: VG2024. 09. 25. 14:21
a kifőzde Fotó: VG/Csányi Kriszta
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár szeptemberre ígérte Gerendai Károly a legújabb projektje, a Kádár Étkezde megnyitását, ez biztosan nem fog megtörténni. A beruházás startra készen várja a szükséges engedélyeket, reális esély azonban már csak az év végi nyitópartira lehet – írja a Világgazdaság

A nyár elején röppent fel a hír, hogy az 1957-ben nyílt, majd 2020 tavaszán bezárt kifőzde ingatlanát és a brandet is megvásárolja Gerendai Károly, aki a kockás terítős, ikonikus Klauzál téri helyet eredeti hangulatában és jó ár-érték arányú kínálattal újítaná meg. 

Beszámolnak arról is, hogy mivel a régi helyet szűkösnek ítélték, meg kellett vásárolni az étkezdével szomszédos lakást, így a mai előírásoknak megfelelő konyhát és kiszolgálóegységeket alakítottak ki. Nem változik azonban a Kádár 48 székes vendégtere, így maradnak a fotók a törzsvendégekről a falakon és az eredeti ízek kissé szűkített étlappal, már csak az étkezde és a megvásárolt lakás összenyitásához való hozzájárulásra várnak. Ha Gerendai Károly reményei igazak, még az idén. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.