Brazíliai házi karanténban

Esténként a Whatsappon, az Instagramon és Facebookon keresztül csevegek a barátaimmal. Emellett filmeket és híradót nézek.

2020. 03. 24. 15:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőtől péntekig otthoni karanténban végzem a munkám.

Esténként a Whatsappon, az Instagramon és Facebookon keresztül csevegek a barátaimmal. Emellett filmeket és híradót nézek. Hétvégenként pihenek, olvasok, filmeket nézek, a barátaimmal és a családtagjaimmal beszélgetek. Úgy látom, a latin-amerikai országok kormányai nem voltak felkészülve erre a válságra. A helyi és a szövetségi vezetés is igyekszik minden szükséges lépést megtenni, több pénzt pumpálnak például az egészségügybe, és megtiltották a tömegrendezvényeket, korlátozzák az emberek mozgását.

A pénzhiány azonban arra sarkallta a tehetősebb embereket, hogy adományokkal segítsék az egészségügyben dolgozók munkáját.

Ha a többi vírusnaplót is olvasni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/virusnaplo

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.