Michelin-csillagos séfek a négy fal között

Családunkban lehet, hogy inkább fogyókúra lesz belőle, legalábbis egy darabig.

2020. 03. 24. 10:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az otthoni bezártság lehetőséget ad arra, hogy behozzuk az elmaradt házimunkákat, apróbb javításokat, kihozzuk magunkból az eddig rejtve maradt kreativitásunkat. Az elmaradt – most behozandó – házimunkák toplistája élén egyelőre a csillárpucolás áll.

Emellett, sok nőtársam most nem csak a hétvégén tudja megörvendeztetni családját Michelin-csillagos séfeket felülmúló ebéddel. A szupermarket láncok eladási statisztikái is ezt támasztják alá. Míg eleinte az alapvető tartós élelmiszerek iránt volt nagy a kereslet, ma már a szofisztikált, gourmet alapanyagokat is sokan vásárolják. Családunkban lehet, hogy inkább fogyókúra lesz belőle, legalábbis egy darabig.

Bevallom őszintén, annak ellenére, hogy az erkélyről a fenyőfa új hajtásai mosolyognak rám, és innen a négy fal közül minden nyugodtnak tűnik, nem tudom kivonni magam az események hatása alól, nem tudom megszokni a folyamatosan felhangzó mentőautó-szirénát. Nem tudok kizárólag arra koncentrálni, hogyan ötvözzem a magyar és olasz konyha remekeit.

Ha mégis, valami apró pozitívumot szeretnék keresni, mint tűt a szénakazalban, most legalább egy darabig, a home office miatt, nem kell férfiingeket vasalnom.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.