Az osztrák ellenzék vezére is részt vesz a CPAC Hungaryn

Herbert Kickl meggyőződéses ellenzője az iszlamizációnak, a „fogadóközpontokat” átkeresztelné „távozóközpontokká”.

Magyar Nemzet
2022. 05. 09. 21:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Herbert Kickl, az osztrák Szabadságpárt elnöke és frakcióvezetője, aki 2017 és 2019 között belügyminiszterként sok borsot tört a baloldal orra alá. Miniszteri tevékenységének fókuszában ugyanis a tömeges migráció elleni harc állt, és hivatali ideje alatt Magyarország számíthatott arra, hogy ezen a kiemelt fontosságú területen személyében konstruktív partnerre talál Bécsben – írta Facebookon az Alapjogokért Központ. 

Kickl azon felvetése, hogy a migránsok számára épített „fogadóközpontokat” átkereszteljék „távozóközpontokká”, még a mai felfokozott viszonyok között is ritkán látott hisztériarohamot váltott ki az osztrák sajtó progresszív képviselőiből. 

Kickl meggyőződéses ellenzője az iszlamizációnak, és bizonyos abban, hogy az európai bevándorlási és menekültügyi szabályokat szigorítani kell.

Herbert Kickl hagyományos konzervatív értékeket vall, kiemelkedően fontos számára a tisztességes társadalom, melynek ismérve, hogy a szabad polgárok munkájuk révén el tudják tartani a családjukat, szabadon döntenek az életük fontos kérdéseiről anélkül, hogy külső tényezőktől függenének. Nagy öröm számunkra, hogy elfogadta a meghívásunkat, és felszólal a CPAC Hungaryn.

Borítókép: Herbert Kickl, Ausztria korábbi belügyminisztere (Fotó: AFP/Hans Punz)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.