Santiago Abascal is csatlakozik a CPAC Hungaryhez

A Vox párt elnöke bátran kiáll a spanyol érdekek, a család és a gyermekek genderideológiával szembeni pártfogása mellett.

Magyar Nemzet
Forrás: Alapjogokért Központ2022. 05. 13. 8:40
null
Fotó: chemaphoto
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A spanyol politika fenegyereke, Santiago Abascal is csatlakozik a CPAC Hungaryhez.

Baszkföldről származik, ahol a VOX España pártelnöke által vallott elvek képviseletéért nagy árat kellett fizetni abban az időben, amikor még működött az ETA. 

Abascal családját is támadás érte, folyamatos fenyegetések között éltek. 

Arra mindenképpen megtanította, hogy az értékek és az emberek melletti kiállás sokszor bizony veszélyekkel jár, de ezektől nem kell félni, cselekedni kell. Ez jellemzi a VOX-ot és elnöke, Santiago Abascal politikáját is.

A VOX 2013-ban azért jött létre, mert a hagyományos spanyol jobboldal sok európai jobboldali erőhöz hasonlóan félelemből, kényelemből lemondott a hagyományos értékek és a mindennapi emberek érdekeinek képviseletéről, védelméről és behódolt a globalista mainstreamnek. Az, hogy a VOX mára a harmadik legnagyobb spanyol párt, annak köszönhető, hogy 

bátran kiállnak a spanyol érdekek, a család és a gyermekek genderideológiával szembeni pártfogása mellett, és szembe mennek kontrollálatlan illegális migrációval. 

Abascal és a VOX politikusai faluról falura, városról városra járva szereznek több és több szavazót azok között, akiket elfelejtett a bal és a jobboldali elit, akiknek a problémáival senki nem foglalkozik. A VOX a spanyol nép hangja akar lenni, dacolva azzal, hogy a baloldal és részben a jobboldal is mindent megtesz annak érdekében, hogy elhallgattassa őket” – írta az Alapjogokért Központ Facebook-bejegyzésében. 

Borítókép: Santiago Abascal, a spanyolországi VOX párt elnöke (Fotó: Facebook/SantiagoAbascal)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.