A transznemű közösség kisajátította magának a „lányok” kifejezést

Az egyik transznemű felhasználó a TikTok közösségi felületen jelentette ki, hogy a heteroszexuális közösség nem használhatja a „lányok” kifejezést, mert az a transzneműek közösségéhez tartozik – írja a V4NA.

Forrás: V4NA Hírügynökség2022. 06. 18. 14:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Egyesült Államok LMBTQ-közössége most sem hazudtolta meg magát. Egy transznemű nő az egyik TikTok-videóban sírta el magát azért, mert állítása szerint a heteroszexuális közösség el akarja venni a „lányok” kifejezést a transznemű nőktől. Elmesélte a világnak, hogy rendkívül zavaró számára, hogy a köznyelvben az emberek a hagyományos értelemben használják a „lányok” kifejezést. „Egyetlen dolog volt, ami a közösségünké, azt is el kell venni tőlünk” – mondta könnyeivel küszködve a nőnek kinéző férfi, aki egyenesen felszólította azokat, akik nem a transzneműek közösségéhez tartoznak, hogy ne használják a „lányok” kifejezést a köznyelvben.

Az Egyesült Államokban ma már nem telhet el úgy nap, hogy ne látnának napvilágot olyan fotók vagy videók, amelyeken a genderlobbit próbálják ráerőszakolni az emberekre, a legtöbbször pedig a kisgyerekeket célozzák meg, mert őket könnyű befolyásolni. Az alábbi videó egy elvileg családbarát texasi étteremben készült. Egy drag queen úgy táncolt a vendégeknek, hogy közben a műmelle teljesen fedetlen volt. Néhányan tapsoltak és pénzt adtak neki – éppen úgy, ahogyan egy sztriptízbárban szokás. Az egyik nagyszülő ráadásul úgy lóbálta a transzvesztitának a pénzt – az asztalához csalogatva a táncost – hogy a kisunokája az ölében ült. A kislány elsírta magát ijedtében, ez pedig láthatóan kizökkentette a nőnek öltözött férfit a szerepéből.

Ebben a New York-i pékségben a gyerekek is öltáncot kaphattak a fellépő transzvesztitától, és jutalmul pénzt tehettek a mellei közé vagy az intimebb testrészekhez.

Egyre nagyobb botrányt okoz a tengerentúlon az is, hogy nagyon sok iskolában engednek a genderlobbinak és a tanárok az LMBTQ-mozgalom ideológiáit tanítják a kisgyerekeknek – amikor éppen nem a drag queenek olvasnak fel meséket a kötelező iskolai óra részeként. Az alábbi videóban látható tanár harmadik osztályos gyerekeket tanít az iskolában, és a felvételen éppen azt mutatja meg, hogy milyen újfajta könyveket kapott az egyik LMBTQ-lobbiszervezettől, amelyeket természetesen felhasznál majd az iskolai órákon. A tanár büszkén mutatja meg, hogy ezekben a könyvekben homoszexuálisok, transzneműek és nem bináris szereplők vannak és elvileg különböző történetekben mondják el a genderlobbi legfontosabb üzeneteit.

Ha már a tananyag része az LMBTQ-ideológiája, akkor természetesen a dolgozatokban is számon kell kérni a gyerekeket arról, hogy mit tanultak. A következő fotón egy hatodik osztályos dolgozat látható, ahol a gyerekeknek össze kellett kötniük a fogalmakat a megfelelő magyarázattal. A fogalmak egytől egyig mind nemi és szexuális identitásokhoz kapcsolódtak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.