Novák Katalin a Guns N’ Roses gitárosával futott össze

A reptéren találkozott Slash-sel az államfő.

Forrás: TWITTER2023. 09. 27. 20:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novák Katalin köztársasági elnök az Egyesült Államokban többek között Elon Musk után most a Guns N’ Roses világhírű gitárosával, Slash-sel is összefutott, méghozzá a repülőtéren.

Többek között olyan felejthetetlen gitárriffeket köszönhetünk neki, mint a Guns N’ Roses »Sweet Child o Mine« vagy a »Welcome To The Jungle« slágereinek akkordjai

– írta a közös kép mellé az államfő.

Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról is, hogy Novák Katalin köztársasági elnök Elon Musk amerikai–dél-afrikai milliárdossal, a Tesla autógyár és a SpaceX űripari vállalkozás tulajdonosával folytatott megbeszélést.

Elon Musk a Tesla központjában látta vendégül Novák Katalin köztársasági elnököt.

„Magyarországon kívül is egyre többen látják, hogy a Nyugaton beköszöntött demográfiai jégkorszak az általunk megismert világ végével fenyeget. Hazánk elsőként helyezte a családpártiságot a demográfiai küzdelem középpontjába” – írta közösségi oldalán Novák Katalin, miután Elon Musk amerikai–dél-afrikai milliárdossal, a Tesla autógyár és a SpaceX űripari vállalkozás tulajdonosával folytatott megbeszélést.

Elon Muskkal arról beszélgettünk, mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre. A gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége

 – fedte fel az államfő a találkozó részleteit.

Novák Katalin hozzátette: Elon Musk személyében új szövetségese lett hazánknak a családok szabadságharcában, aki ismeri és elismeri Magyarország családközpontú programját.

Hosszan beszéltünk az ukrajnai háborúról is. Egyetértettünk, hogy mielőbbi tűzszünetre és tartós békére van szükség. Annak külön örülök, hogy a kárpátaljai magyarság problémáit is megértette beszélgetésünknek köszönhetően

– idézte fel a köztársasági elnök.

Borítókép forrása: Twitter

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.