időjárás -2°C Taksony 2023. november 29.
logo

Novák Katalin a Guns N’ Roses gitárosával futott össze

Magyar Nemzet
Forrás: TWITTER
2023.09.27. 20:24 2023.09.29. 17:05
Novák Katalin a Guns N’ Roses gitárosával futott össze

A reptéren találkozott Slash-sel az államfő.

Novák Katalin köztársasági elnök az Egyesült Államokban többek között Elon Musk után most a Guns N’ Roses világhírű gitárosával, Slash-sel is összefutott, méghozzá a repülőtéren.

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin

„Elon Musk végül nem tudott eljönni a budapesti demográfiai csúcsra. Most pótoljuk a találkozót” – írta közösségi oldalán Novák Katalin.

Többek között olyan felejthetetlen gitárriffeket köszönhetünk neki, mint a Guns N’ Roses »Sweet Child o Mine« vagy a »Welcome To The Jungle« slágereinek akkordjai

– írta a közös kép mellé az államfő.

Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról is, hogy Novák Katalin köztársasági elnök Elon Musk amerikai–dél-afrikai milliárdossal, a Tesla autógyár és a SpaceX űripari vállalkozás tulajdonosával folytatott megbeszélést.

Elon Musk a Tesla központjában látta vendégül Novák Katalin köztársasági elnököt.

„Magyarországon kívül is egyre többen látják, hogy a Nyugaton beköszöntött demográfiai jégkorszak az általunk megismert világ végével fenyeget. Hazánk elsőként helyezte a családpártiságot a demográfiai küzdelem középpontjába” – írta közösségi oldalán Novák Katalin, miután Elon Musk amerikai–dél-afrikai milliárdossal, a Tesla autógyár és a SpaceX űripari vállalkozás tulajdonosával folytatott megbeszélést.

Elon Muskkal arról beszélgettünk, mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre. A gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége

 – fedte fel az államfő a találkozó részleteit.

Novák Katalin hozzátette: Elon Musk személyében új szövetségese lett hazánknak a családok szabadságharcában, aki ismeri és elismeri Magyarország családközpontú programját.

Hosszan beszéltünk az ukrajnai háborúról is. Egyetértettünk, hogy mielőbbi tűzszünetre és tartós békére van szükség. Annak külön örülök, hogy a kárpátaljai magyarság problémáit is megértette beszélgetésünknek köszönhetően

– idézte fel a köztársasági elnök.

Borítókép forrása: Twitter

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.