Joe Biden kerti partit tartott, mialatt halomra gyilkolták az izraelieket

Élő zenés kerti partit adott Joe Biden amerikai elnök és felesége a fehér házi személyzet és családjuk számára vasárnap délután, amit sokan érzéketlennek találtak az izraeli események fényében. A hírek szerint több amerikai állampolgár meghalt, sokan fogságában vannak.

2023. 10. 09. 7:02
null
US-COSTA RICA-DIPLOMACY-POLITICS-BIDEN-CHAVES Fotó: SAUL LOEB
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kerti parti hírére Joe Biden amerikai elnök a támadások kereszttüzébe került a közösségi médiában − írja a Fox News amerikai televíziós hálózat. Volt aki szerint „ahogy a szólás tartja, Néró is hegedült, amíg Róma égett.”

Más azt írta, „dühös vagyok és aggasztanak az elnök prioritásai. Kerti parti a Fehér Házban, miközben Izrael támadás alatt áll?”

Scott Taylor korábbi republikánus képviselő szerint az izraeli események fényében törölni kellett volna a partit.

Mint arról korábban beszámoltunk, a támadásnak külföldi áldozatai is vannak. Amerikai sajtóhírek szerint négy amerikai halálát már megerősítették, de a szám várhatóan növekedni fog.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök (Fotó: AFP/Saul Loeb)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.