Akár Putyin is lehet az év embere a Time magazinnál

Szoros verseny lesz, nem tudni, ki végez az élen.

2023. 12. 04. 21:06
HSZI Csin-ping; PUTYIN, Vlagyimir
Peking, 2023. október 17. Hszi Csin-ping kínai elnök (j) üdvözli Vlagyimir Putyin orosz elnököt Pekingben 2023. október 17-én. Putyin az Övezet és út elnevezésû nemzetközi együttmûködési fórum harmadik csúcstalálkozójára érkezett a kínai fõvárosba. A hágai székhelyû Nemzetközi Büntetõbíróság (ICC) márciusban kiadott elfogatóparancsa óta Putyin elnöknek ez a második ismert külföldi útja, miután a hónap elején Kirgizisztánba látogatott. MTI/AP/Kreml pool/Szergej Szavosztyanov Fotó: Szergej Szavosztyanov
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vlagyimir Putyin orosz elnök is ott van a Times év emberének szűkített listáján. Az orosz elnökről az írják, hogy második éve folytatja a háborút Ukrajnában. 2023-ban a PMC Wagner lázadása során rövid időre veszélybe került a hatalma, de végül a befolyása csak nőtt.

Putyin olyanokkal szállt ringbe, mint Hszi Csin-ping kínai elnök, Taylor Swift amerikai énekesnő, Sam Altman, az OpenAI vezérigazgatója, Barbie, aki Greta Gerwig azonos című filmjének főszereplője, vagy III. Károly brit király.

Nem kell sokat várnunk, ugyanis egyes információk szerint a 2023-as év embere cím győztesét december 6-án hirdetik ki.

Borítókép: Hszi Csin-ping kínai elnök (j) üdvözli Vlagyimir Putyin orosz elnököt  (Fotó: MTI/AP/Szergej Szavosztyanov)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.