Szörnyű tragédia történt: hétéves tanítványát és szüleit is megölte egy taekwondomester

A rendőrség szerint hétéves tanítványát és szüleit is meggyilkolta egy taekwondomester Ausztráliában – jelentették be szerdán.

Forrás: MTI2024. 02. 21. 7:10
null
Forrás: pexels.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Daniel Doherty főfelügyelő arról számolt be, hogy a tanítványai által csak Oroszlánmesternek nevezett Kwang Kyung Yoót három rendbeli gyilkossággal fogják megvádolni.

A bűntényre azután derült fény, hogy a férfi szúrt vagy vágott sebekkel a felsőtestén kórházba ment hétfő este, és azt állította, hogy egy szupermarket parkolójában megtámadták. A rendőrség szerint azonban a férfi az általa vezetett Oroszlán Taekwondo és Harcművészeti Akadémián edzés után megölte hétéves tanítványát, annak 41 éves édesanyját, majd a család otthonához hajtott, ahol a férjjel, a tanítvány apjával is végzett. A holttesteket kedden találták meg, Yoót pedig a kórházban őrizetbe vették.

A gyilkosságok indítékát egyelőre nem közölték. Egyelőre annyit lehet biztosan tudni, hogy az elkövető és áldozatai is mind Dél-Koreában születtek, és a kisfiú rendszeresen járt edzésre Yoóhoz.

Semmilyen figyelmeztető jel nem volt. Az összegyűjtött bizonyítékok alapján teljesen váratlanul történt a bűncselekmény. Nem utalt rá előre semmi, és vélhetően nem volt kitervelt sem

– magyarázta Doherty, és rámutatott, hogy egyelőre vizsgálják, milyen egyéb kapcsolat lehetett az elkövető és áldozatai között.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels.com)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.