A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Beérett a jobboldali kapcsolatépítés Washingtonban

Tegyük naggyá együtt Amerikát és Európát!

2024. 03. 03. 10:30
National Harbor, 2024. február 22. Látogatók nézik a Republikánus Párt elnökjelöltségére pályázó Donald Trump volt amerikai elnök kampánybuszát a Konzervatív Politikai Akció Konferencián (CPAC) a Maryland állambeli National Harborban 2024. február 22-én. A konferenciát évenként megrendezi az Amerikai Konzervatív Unió befolyásos republikánus, konzervatív politikusok és értelmiségiek részvételével. MTI/EPA/Shawn Thew Fotó: Shawn Thew
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon hasznos volt maga az út és a tapasztalatgyűjtés, immáron sokadjára – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Szánthó Miklós, az AK főigazgatója azzal kapcsolatban, hogy részt vett és beszédet mondott a washingtoni CPAC-en, ott volt az első CPAC nemzetközi csúcstalálkozón és a központ könyvbemutatóján többek között Kari Lake arizonai republikánus szenátorjelölttel. Látszik, hogy az a munka, a nemzetközi és kifejezetten a transzatlanti kapcsolatépítés, amit mi és más jobboldali agytrösztök végeznek Magyarországon, meghozta a gyümölcseit. Ha Donald Trumpot novemberben újra elnökké választják, akkor ennek még több pozitív hozadéka lesz – fejtette ki.

Donald Trump el tudja hozni a békét – érvelt Szánthó Miklós. Ha ő lenne (és reméljük lesz újra) az elnök, akkor nem szerveznének influenszertüntetést az amerikai nagykövetség szócsövei, nem finanszíroznák Sorosékkal azokat, akik alá akarják ásni a demokratikusan megválasztott magyar kormány legitimitását. Hozzátette: Mi azzal tudunk segíteni amerikai barátainknak, hogy bemutatjuk a világnak, hogy egy republikánus vezetés jobb lenne. Azzal tudunk nekik segíteni, hogy ha felmutatjuk, hogy az amerikai és a magyar jobboldal között szoros a kapcsolat. Azzal tudunk bosszút állni az ellenségeinken és a baloldalon, ha felmutatjuk, hogy Magyarország sikeres a nemzetközi térben is – hangsúlyozta a főigazgató.

Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ operatív igazgatója az AK és a The Heritage Foundation közös rendezvényén mondott beszédet, amelynek témája a genderideológia veszélyei voltak. Orbán Viktor és Donald Trump közelgő találkozójával kapcsolatban elmondta: a magyar miniszterelnök és Trump között nagyon jó a személyes viszony. A nagy kérdésekben egyetértés van közöttük. Ezekre kell fókuszálni.

Az Igazság órájának vonatkozó adását ITT tudják megtekinteni.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.