Putyin a vonzalomról beszélt + videó

Az orosz elnök is gratulált a nemzetközi nőnap alkalmából. Putyin kölcsönös megértést, sikereket és boldog pillanatokat kívánt az orosz nőknek.

Forrás: RIA Novosztyi2024. 03. 08. 13:08
Russian President Putin visits military school of pilots in Krasnodar
epa11203869 Russian President Vladimir Putin presents flowers to female graduates of the Krasnodar Higher Military Aviation School of Pilots named after Anatoly Serov during his visit in Krasnodar, Russia, 07 March 2024. EPA/MIKHAIL METZEL/SPUTNIK/KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT Fotó: AFP/Mikhail METZEL / SPUTNIK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedves hölgyek, szívből gratulálok a nemzetközi nőnap alkalmából. Örömmel és izgalommal várjuk és készülünk erre a csodálatos tavaszi ünnepre. Ma minden otthonban, minden családban elhangzanak a leggyengédebb, legmelegebb jókívánságok édesanyáinknak, feleségeinknek, lányainknak, nagymamáinknak, barátainknak

– mondta az orosz az államfő.
 

Az orosz elnök szerint a nők azzal nyűgözik le a férfiakat, hogy mindent gyorsan, ugyanakkor körültekintően, minden részletet figyelembe véve tudnak elvégezni, idézte a RIA Novosztyi.

„Problémák és gondok egész sorával foglalkozol, és közben elbűvölő és vonzó maradsz. Lehetetlen nem csodálni téged. Szeretnék neked igaz megértést kívánni azokkal, akik fontosak számodra, minél több igazán boldog pillanatot, sikert mindenben, ami fontos számodra. Boldog nemzetközi nőnapot!” – mondta Putyin.

Az orosz vezető a harcoló katonákat támogató nőkhöz is szólt. Kiemelte: példamutatóak kitartásból és a bizalomból, tudják, hogy a jó és az igazság az ő oldalukon áll.

Borítókép: Vlagyimir Putyin orosz elnök virágot nyújt át az Anatolij Szerovról elnevezett krasznodari felsőfokú katonai pilótaiskola végzős diákjainak látogatása során Krasznodarban, Oroszországban, 2024. március 7-én (Fotó: EPA/Sputnik/Kreml/Mikhail Metzel)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.