Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Nem maradt el az orosz válasz a NATO-főtitkár fenyegetésére, Marija Zaharova szólt vissza

Úgy tűnik, megint közelebb kerültünk a közvetlen NATO–Oroszország konfliktushoz.

2024. 05. 25. 12:55
Győzelem napi katonai parádé Moszkvában, a Vörös téren 2024. május 9-én. A nácik felett aratott győzelemre emlékeznek ezen a napon az oroszok
Győzelem napi katonai parádé Moszkvában, a Vörös téren 2024. május 9-én. A nácik felett aratott győzelemre emlékeznek ezen a napon az oroszok (Photo by Kremlin Press Service / ANADOLU / Anadolu via AFP) Fotó: Kremlin Press Service / ANADOLU / Anadolu via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A svájci orosz–ukrán háborúról szóló „állítólagos békekonferenciára” meghívottak számára hasznos tudni, hogy Jens Stoltenberg NATO- főtitkár felszólította a nyugati szövetségeseket, hogy oldják fel a korlátozásokat, ami az orosz területen történő támadásokat tiltotta nyugati fegyverekkel Ukrajnának – kommentálta a helyzetet az orosz külügyminisztérium képviselője, Marija Zaharova a Telegram-csatornáján.

Ahogy azt korábban megírtuk, Jens Stoltenberg egy interjúban jelentette ki, hogy Ukrajnának biztosítani kell a lehetőséget, hogy a nyugati fegyvereket bevesse Oroszország területén.

Borítókép: Győzelem napi katonai parádé Moszkvában, a Vörös téren 2024. május 9-én. A nácik felett aratott győzelemre emlékeznek ezen a napon az oroszok (fotó: Kremlin Press Service / ANADOLU / Anadolu via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.