Pusztító csapást mér az ukrán állásokra az orosz helikopter + videó

Ka–52M helikopter semmisítette meg az ukránok állásait.

Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma2024. 05. 13. 11:37
Illusztráció, Kamov Ka-52 Alligator katonai helikopter. (Fotó: Vitalij TIMKIV / AFP) Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre durvák képsorok érkeznek az orosz–ukrán háborúról. A szemben álló felek nem kímélik egymást a harcokban.

A Vjacseszlav Gladkov Belgorod területi kormányzó Telegram-csatornáján közreadott képen megrongált autó Belgorodban 2024. május 12-én, miután ukrán rakétatámadás érte az ukrán határ közelében fekvő orosz várost. (Fotó: MTI/EPA/Vjacseszlav Gladkov belgorodi kormányzó)
A Vjacseszlav Gladkov Belgorod területi kormányzó Telegram-csatornáján közreadott képen megrongált autó Belgorodban 2024. május 12-én, miután ukrán rakétatámadás érte az ukrán határ közelében fekvő orosz várost (Fotó: MTI/EPA/Vjacseszlav Gladkov belgorodi kormányzó)

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, a háborúban a polgári épületeket is eltalálják. Tizenötre emelkedett a lakóépületet érő minapi ukrán támadás halálos áldozatainak száma az oroszországi Belgorodban.

A katonák a fronton is pusztító csapásokat mérnek a másik félre. Ezekről a támadásokról pedig rendszeresen érkeznek videófelvételek

Az Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma közölte: a Ka–52M helikopter legénysége sikeresen megsemmisítette az ukrán fegyveres erőket.

A csapást irányítatlan repülőgép-rakétákkal hajtották végre. A jelentés szerint az összes jelzett célpontot eredményesen eltalálták.

Borítókép: Illusztráció, Kamov Ka–52 Alligator katonai helikopter (Fotó: AFP/Vitalij Timkiv)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.