Sulyok Tamás köztársasági elnök reagált a Robert Fico elleni merényletre

A támadót azonnal elfogták a rendőrök.

2024. 05. 15. 17:47
Sulyok Tamás köztársasági elnök a Viola Amherd svájci elnökkel tartott közös sajtótájékoztatón megbeszélésük után a Sándor-palotában 2024. április 19-én (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mélységesen megdöbbentett a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merényletről szóló hír. Határozottan elítélem ezt a támadást, és gondolataim és imáim vele vannak. Teljes és mielőbbi felépülést kívánok neki” – írta a közösségi oldalán Sulyok Tamás köztársasági elnök, aki arra reagált, hogy Robert Fico szlovák miniszterelnököt több lövés érte a kormány nyitrabányai kihelyezett ülését követően.

A támadót azonnal elfogták a rendőrök, kiderült, hogy hetvenegy éves íróról van szó, erről ebben a cikkben számoltunk be.

Borítókép: Sulyok Tamás köztársasági elnök a Viola Amherd svájci elnökkel tartott közös sajtótájékoztatón megbeszélésük után a Sándor-palotában, 2024. április 19-én (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.